Om Nexus – Få en Interim Manager her & nu

Nexus er det sikre valg, når I skal have løst en udfordring af den absolut bedste profil. En Interim Manager fra Nexus har erfaring med at løse vanskelige opgaver ligesom jeres – hvadenten det er alt fra etablering af nyt datterselskab i udlandet til en transformation fra fysisk til digital service og meget andet.

Stor database sikrer skræddersyet Interim Manager

Nexus har syv tusinde Interim Managers stående til rådighed, hvilket er den største database af topkvalificerede ledige ressoucer i Danmark. Det er ledere, projektledere og specialister, der typisk hjælper med tidsbegrænsede opgaver, og træder til, når udfordringen opstår.

Starter på dag 10

Jeres Interim Manager starter på dag ti efter I har taget kontakt til os. I bliver typisk præsenteret for tre profiler, som alle er topkvalificerede til at løse opgaven.

WIL Group-medlem

Nexus Interim Management er medlem af WIL Group, der er verdens største Interim Service Provider-netværk. Det betyder at en interim manager fra os, kan løse udfordringer uanset om det foregår i Thy eller Tokyo.

Interim Managers siden år 2000

Nexus Interim Management var den første udbyder af Interim Managers i Danmark. Vi har leveret tunge kompetencer til det danske erhvervsliv siden år 2000, og er i dag også Danmarks førende i Interim Management.

Læs mere om hvordan en Interim Manager kan hjælpe jer i mål.