Net1

Om Net1

Net1 tilbyder sikre, skalerbare og simple løsninger af monitorerede dataforbindelser på Skandinaviens eneste netværk som består af ren datatrafik. Selskabet har specialiseret sig i at oprette private 4G-netværk til virksomheder, hvor al trafik er skærmet fra internettet.

Net1 ejer sit eget netværk, og gør brug af 450-MHz-frekvensen der er det originale NMT-netværk. Det er Danmarks mest langtrækkende netværk og leverer dækning op til 60 km. fra hver mast. Det sikrer, at alle danske virksomheder kan få adgang til sikre VPN-løsninger i hele Skandinavien – uanset beliggenhed.

Net1’s løsninger bruges både af offentlige aktører og virksomheder, der har brug for netadgang på steder, hvor der ellers ikke er dækning. Virksomheden leverer også sikre netværksløsninger til kunder, der arbejder med kritisk infrastruktur.

Net1 er en del af Ice Group, der har kontorer verden over. Net1 har eksisteret siden 2003 og er organiseret som en samlet virksomhed i Danmark og Sverige med omkring 60 ansatte.

Ledelse

René Kappelgård har siden 2011 været direktør for Net1 i Danmark, og er en del af  ledergruppen i Sverige. Han har siden 1999 arbejdet i telebranchen og har blandt andet arbejdet med salg og service i virksomheder som Orange, Telia og DLG.

Kontakt

For pressehenvendelser kontakt presseansvarlig Mark Benfeldt Kjær; mark@kempkjaer.dk, +45 4142 3635 eller René Kappelgård; rk@net1.dk, +4550808050

Alle billeder kan bruges kvit og frit af pressen. Tryk på billederne for høj opløsning.